In sommige gevallen wil de ene gast de huur van de kamer/accommodatie betalen en de andere gast bijvoorbeeld de aanvullende kosten zoals drankjes/diner of bedlinnen e.d. Het is mogelijk om de kosten uit de reservering te splitsen naar een Aanvullende order of factuur.

Open de reservering en klik op de knop Kosten splitsen.

Een pop-up scherm opent met een overzicht van de kosten.

Selecteer hier de kosten welke u uit deze reservering wilt halen en toe wilt voegen aan een aanvullende factuur.

Klik daarna op Ok.

Er wordt een Aanvullende order/factuur gemaakt. Deze kan op naam van een andere gast worden gezet.

Klik op Definitief om er een factuur van te maken of op Opslaan en sluiten.

De kosten zijn nu uit de oorspronkelijk reservering gehaald.