Maak een brief aan 'Herinnering eindbetaling'.

Of download het voorbeeld bestand onderaan dit artikel.

Maak daarna een Taak* aan 'Verstuur herinnering eindbetaling' volgens onderstaande instellingen:

Taak

Naam: Verstuur herinnering eindbetaling

Taak: Verstuur brief

Bron: Herinnering eindbetaling

Doel: [FactuurEmail]

Activering

Aantal: 7

Termijn: Dagen

Voor / Na: Na

Veld: Restbetaaldatum

Vanaf: vul hier een datum in

Klik op de knop [Filter] en voeg onderstaande tekst in:

[TotaalInclusiefBtw] - [Betaald] > Iif([PayOnArrival] Is Null, 0, [PayOnArrival]) And [Status] = 2

Dit filter is erg belangrijk! De herinneringsmail moet natuurlijk alleen verzonden worden naar gasten die wel een aanbetaling hebben gedaan, maar nog niet de restbetaling. Status 2 zorgt ervoor dat alleen gefactureerde reserveringen een herinnering krijgen.

Klik op Starten om de taak te activeren.

Klik op Opslaan en sluiten.

We adviseren om deze taak samen met onze helpdesk in te stellen.

* Maakt u nog geen gebruik van Taken en wilt u een eerste Taak aanmaken? Neem dan altijd contact op met onze helpdesk. Gezien de mogelijke impact bij een foute toepassing hebben we deze functie standaard uit staan.