U gaat beginnen met Bookzo

Voordat u kunt beginnen met werken in Bookzo moet u deze eerst op uw computer installeren. In dit artikel leggen wij u uit hoe dat werkt en helpen wij u op weg met het inloggen in Bookzo.

Bookzo installeren op een Windows computer

Om Bookzo te installeren volgt u de volgende stappen:

1. Download de laatste versie via https://cdn.bookzo.nl/install5/Setup.exe
  2. Dubbelklik op het bestand om de installatie uit te voeren.
  3. Na de installatie start Bookzo automatisch op.
  4. Login met het geregistreerde e-mailadres en wachtwoord wat aan uw licentie is gekoppeld.

• E-mailadres: vul hier het geregistreerde e-mailadres in.
  • Wachtwoord: vul hier het wachtwoord in wat per e-mail is toegestuurd.
  • Klik op [Doorgaan] om in te loggen in Bookzo.

⚠️  Bent u het wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuwe aan via de link 'Wachtwoord vergeten?'. Houdt er rekening mee als u een nieuw wachtwoord aanvraagt dat u ook op andere werkplekken opnieuw moet inloggen.

Zie ook: Wachtwoord licentie login wijzigen.

De minimale systeemvereisten zijn:

• Windows 7 of hoger
  • i5 processor
  • 4 GB intern geheugen

Bookzo installeren op een Apple computer

Het is mogelijk om via Parallels een cloud versie van Bookzo te installeren op Apple computers. De kosten hiervan bedragen € 20,- eenmalige setup kosten en € 10,- per online werkplek per maand.

Betreft het een tijdelijke thuiswerkplek i.v.m. het Corona virus, dan brengen wij géén setup kosten in rekening.

Zie ook: Installeren Parallels