Zitten er veel dubbele gegevens in uw gastenbestand? Dan zijn deze samen te voegen.

• Ga naar Bestand > Gasten samenvoegen
  • Vink aan welke welke onderdelen u met elkaar wilt vergelijken (hoe meer vinkjes u uitzet hoe groter de selectie samen te voegen gegevens wordt)
  • Klik daarna op Samenvoegen

De selectie van de gasten worden samengevoegd, de historie van reserveringen/boekingen en facturen worden ook samengevoegd*

* Heeft u een koppeling met de administratie dan moet u de wijzigingen handmatig aanpassen in uw administratie. Bookzo maakt een rapport met een overzicht welke handelingen u moet verrichten in de administratie.