Zitten er veel dubbele gegevens in uw gastenbestand? Dan zijn deze samen te voegen.

• Ga naar Bestand > Gasten samenvoegen.
  • Vink aan welke welke onderdelen u met elkaar wilt vergelijken (hoe meer vinkjes u uitzet hoe groter de selectie samen te voegen gegevens wordt).
  • Klik daarna op Samenvoegen.

De selectie van de samen te voegen gasten wordt vooraf getoond. Door op de knoppen [Volgende groep] of [Vorige groep] te klikken, kunt u bekijken welke gasten worden samengevoegd. Vink eventueel nog onderdelen aan of uit om een nauwkeurigere selectie te maken.

De historie van reserveringen/boekingen en facturen worden ook samengevoegd.

⚠️ Heeft u een koppeling met de administratie dan moet u de wijzigingen handmatig aanpassen in uw administratie. Bookzo maakt na het samenvoegen een rapport met een overzicht welke handelingen u moet verrichten in de administratie.