Bookzo 3 gebruikers die updaten naar versie 4 hebben de mogelijkheid prijzen in te voeren volgens de nieuwe methode, terwijl de prijzen van de oude methode actief blijven.

De procedure hiervoor is als volgt

• [Shift] indrukken en Bookzo opstarten, pas [Shift] loslaten als Bookzo volledig is opgestart.
  • Ga daarna naar Onderhoud > Prijzen en klik op Nieuw
  • Maak de prijzen en periode aan, klik hier voor het artikel in de kennisbank voor een stapsgewijze uitleg.

Mocht u Bookzo afsluiten en op de normale wijze opstarten dan zult u de knop Prijzen bij Onderhoud niet meer zien, maar alles is wel opgeslagen in de database. Wilt u weer verder met prijzen invoeren, druk dan [Shift] weer in en start Bookzo op. Het is belangrijk om de basisinstelling nog niet aan te passen. Pas als alle prijzen zijn ingevoerd via bovengenoemde manier én uw website is aangepast voor het nieuwe online boeken, kunnen we de basisinstellingen aanpassen. We adviseren om dit altijd in samenspraak met onze helpdesk te doen!

Converteren

Vanaf versie 4.0.85 is het mogelijk om de prijzen automatisch te converteren naar de nieuwe methode. Mochten er al prijzen zijn ingevoerd volgens de nieuwe methode, dan worden deze verwijdert of overschreven.