Gasten kunnen na een reservering inloggen in hun persoonlijke 'Mijn-omgeving' van uw bedrijf (het Bookzo logo wordt vervangen door uw eigen logo). Hier kunnen ze o.a. informatie m.b.t de reservering en betalingen terug zien en bijvoorbeeld gegevens van mede-reizigers invoeren.

De Mijn-omgeving instellen

Communiceer de login naar uw gasten

U kunt de link opnemen via de standaard mails die u vanuit Bookzo naar uw gasten verstuurd.

• Ga naar de Uitgebreide editor
  • Voeg samengevoegd veld in
  • Kies voor KlantportaalUrl

Voorbeeld standaardtekst

Alle informatie omtrent uw reserveringen en betalingen vindt u terug in uw persoonlijke 'mijn-omgeving'. Klik op onderstaande link en login met het e-mailadres wat bij uw reservering is genoteerd.

<<KlantportaalUrl>>

Na het inloggen krijgen gasten onderstaande pagina te zien.

De <<KlantportaalUrl>> is ook in HTML op te maken, meer informatie:

http://support.bookzo.nl/solution/articles/22000202903-klantportaal-url-in-html-opmaak

De Mijn-omgeving/online check-in is alleen beschikbaar i.c.m. een online database.

Wilt u hiervan gebruik maken, neem contact op met support@bookzo.nl.