1. Selecteer de betreffende periode in het planbord
  2. Klik met de rechtermuis
  3. Kies 'Nieuwe reservering'
  4. Of dubbelklik op de aankomstdatum en pas de vertrekdatum in de pop-up aan

Een pop-up opent waarin u de reservering kunt invoeren.

Als de gast al bekend is in het systeem, selecteer deze dan bij het pull-down menu Gast. Door een kenmerk in het zoekveld in te voeren (bijvoorbeeld de achternaam, bedrijfsnaam of postcode) kunt u de gast snel terug vinden.

Gaat het om een nieuwe gast, klik dan rechtsboven op de het groene + teken of op de knop 'Nieuwe gast'.

Er opent een pop-up waar u de gast gegevens kunt invullen.

1. Selecteer de gast via het pull-down menu
  2. Pas eventueel de aankomst- en vertrekdatum aan
  3. Vul het aantal personen in
  4. Controleer de bedragen bij totalen.
  5. Klik op 'Opslaan en sluiten' om de reservering te bewaren

De pop-up sluit en de reservering wordt getoond in het planbord.