Er zijn meerdere manieren om een reservering te verwijderen:
  1. Selecteer de reservering in het planbord en klik op [Delete]
  2. Selecteer de reservering en klik met de rechtermuis, kies daarna Verwijder reservering
  3. Open de reservering, klik op de knop Verwijderen, daarna op Opslaan en sluiten

Is de reservering gefactureerd (Definitief), dan dient u deze eerst te crediteren. Dat gaat als volgt:
  1. Open de reservering en klik op de knop [Annulering]
  2. Kies E-mailen en opslaan of Afdrukken en opslaan (de annulering wordt niet direct verzonden, maar het e-mailscherm opent, verstuur de e-mail of sluit dit venster).
  3. Sluit het venster van de reservering, deze is nu verwijderd