Ga naar Stamgegevens > Gasten en klik op Nieuw.

Automatisch wordt er een relatienummer aangemaakt.

Alle gegevens die bekend zijn over de nieuwe gast kunt u in dit scherm invoeren.

Vul onderstaande gegevens in op de regel met Naam:

1. Aanhef
  2. Voornaam of voorletters
  3. Tussenvoegsel
  4. Achternaam

De volledige naam wordt hiervan automatisch samengesteld en kan later worden gebruikt in een samengevoegd veld in brieven en mailings.

Koppeling postcodeboek (Nederland)

Er een koppeling met het postcodeboek (Nederland).

Vul de postcode in, de straat en plaats wordt automatisch opgezocht en ingevoerd.

Wilt u een postcode invoeren van een ander land. Wijzig dan eerst het land.

Vervolgens kunt u de buitenlandse postcode invoeren, deze is niet gekoppeld aan een postcodeboek

Bij korting kunt u een kortingspercentage opgeven wat voor deze gast van toepassing is.

Bij een volgende boeking wordt deze korting automatisch aan deze gast toegekend.

Mailen

Ze een vinkje bij Mailen als u toestemming heeft om de gast te mailen

Tabblad Historie: hier ziet u eerdere reserveringen van de gast.

Tabblad Memo: hier kunt u eventueel additionele informatie over de gast opslaan.

Tabblad Bijlagen: hier kunt u een (gescand) bestand in uploaden

Klik daarna op Opslaan en sluiten.