Het is mogelijk om vanuit Bookzo direct een mailing naar uw gasten te sturen. In onderstaand voorbeeld versturen we een mail aan gasten die volgende week aankomen.

• Ga naar Bestand > Mailing versturen. Een nieuw scherm opent waarin u selectie kunt maken op basis van een filter.
  • Klik rechtsonder op Bewerk filter.
  • Stel daar het filter in op Aankomstdatum is tussen 16-01-2017 en 23-01-2017.
  • Klik op Toepassen.

• Voer het onderwerp van de mailing in, bijvoorbeeld 'Welkomstbrief' en klik op de knop 'Brief' om de betreffende brief te selecteren welke u wilt versturen.
  • Klik op Alles versturen om de mailing in één keer naar de geselecteerde adressen te versturen
  • Of klik op Versturen, de mail wordt dan alleen naar het geselecteerde adres gestuurd.

Wilt u alleen een mail versturen naar gasten die daadwerkelijk gefactureerd zijn, dan is het filter verder uit te breiden.

• Voeg als criterium Status toe (klik op het + teken)
  • Kies Is een van
  • Selecteer daarna bijvoorbeeld Factuur en eventueel Bevestiging

Nu wordt de mail alleen verstuurd naar gasten die een factuur (of een bevestiging) hebben ontvangen en aankomen in de periode 16-1-2017 / 23-1-2017.