Wanneer u bijvoorbeeld meerdere dezelfde accommodaties verhuurd, dan kunt u boeken uit een pool of groep instellen. Bij het online boeken wordt dan één accommodatie getoond. Pas wanneer alle accommodaties bezet zijn (de voorraad is 0), wordt deze online niet meer getoond.

1. Ga naar het planbord en klik met de rechtermuisknop op 'Planbord'
  2. Selecteer 'Nieuwe map' en geef de groep een naam
  3. Sleep de betreffende accommodaties in de map

Ga vervolgens naar Instellingen > Online instellingen en vink bij Configuratie Boeken per groep aan.