Wanneer u bijvoorbeeld meerdere dezelfde accommodaties verhuurd, dan kunt u 'Boeken per groep' instellen. Bij het online boeken wordt dan één accommodatie getoond. Pas wanneer alle accommodaties bezet zijn (de voorraad is 0), wordt deze online niet meer getoond.

1. Ga naar het planbord en klik met de rechtermuisknop op 'Planbord'.
  2. Selecteer 'Nieuwe map' en geef de groep een naam.
  3. Sleep de betreffende accommodaties in de map.

Ga vervolgens naar 'Instellingen Online instellingen' en vink bij 'Configuratie Boeken per groep' aan.