Ga naar Onderhoud > Brieven & Mailings.

Maak een nieuwe brief aan, bijvoorbeeld Herinnering met onderstaande tekst en samengevoegde velden.

Beste <<Aanhef>> <<Voornaam>> <<Tussenvoegsel>> <<Achternaam>>,

We hebben voor u <<AccommodatieOmschrijving>> geboekt met reserveringsnummer <<ReserveringNummer>>. De aankomstdatum is <<Aankomstdatum>>.

De factuur met nummer <<Factuurnummer>> hebben wij u per mail toegestuurd.

Tot op heden hebben we echter nog geen betaling ontvangen, de vervaldag was <<AanbetalingDatum>>.

Wilt u ons laten weten of u de bevestiging/factuur heeft ontvangen en of u inmiddels heeft betaald?

Met vriendelijke groeten,
De Verhuurder

U wilt deze brief mailen naar gasten die volgende maand aankomen maar nog geen aanbetaling hebben betaald.

• Ga naar Bestand > Mailing versturen
  • Klik op Bewerk filter en configureer het filter met onderstaande instellingen

• Klik op Ok
  • Voor een onderwerp voor de mail in, bijvoorbeeld: Herinnering 1e termijn
  • Klik op Alles versturen om de mail in één keer naar de hele selectie te sturen
  • Of klik op versturen om de mail alleen naar de geselecteerde regel te sturen