Ga naar Stamgegevens > Touroperators en klik op Nieuw.

Touroperator

• Vul bij Touroperator de gegevens van de betreffende touroperator in, bijvoorbeeld Booking.com
  • Vul bij Instellingen de afgesproken provisie in, bijvoorbeeld 10%
  • Klik op Opslaan en sluiten

Als u nu een nieuwe reservering maakt en u kiest op de reserveringskaart Booking.com als touroperator, dan wordt de 10% provisie automatisch berekend.

Eigen website

Als u een touroperator 'Eigen website' aanmaakt. Dan worden reserveringen die via uw eigen website binnen komen gekoppeld aan de touroperator Eigen website. Dit kan met name handig zijn om Analyses te maken en vergelijken.