Plaats binnen actieve wordpress theme een map bookzo.

• Plaats binnen deze map een map languages
  • Plaats binnen deze map een map met de taalcode die u wilt overschrijven (nl voor nederlands, de voor duits, etc)
  • Plaats binnen deze map een bestand [taalcode].override.ini, waarbij u [taalcode] verandert in de goede taalcode
  • Het pad naar het bestand is nu /wp-content/themes/themenaam/bookzo/languages/[taalcode]/[taalcode].override.ini

In dit bestand kan je alle strings vertalen / overschrijven uit het bestand

• /bookzolayer/languages/nl/nl.ini

Voor de knop boeken is dit bijvoorbeeld:

• BUTTON_BOOK ="Boeken"

Let wel dat als er overrides worden gebruikt en er in de toekomst extra functionaliteiten bijkomen, deze niet altijd direct in de overrides zitten. Deze moeten dan handmatig worden toegevoegd.