Maak een aantal lege mappen aan onder het actieve Wordpress thema zodat er een bestand beschikbaar is op de locatie

/wp-content/themes/[themenaam]/bookzo/languages/[taalcode]/[taalcode].override.ini

Waarbij [taalcode] nl is voor nederlands, de voor duits, etc.

[themenaam] is de map van het actieve thema is. Je kunt uitvinden welk thema actief is door de de broncode van de website te bekijken en te zoeken naar /wp-content/themes/

In dit bestand kan je alle strings vertalen / overschrijven uit het bestand

• /bookzolayer/languages/nl/nl.ini

Voor de knop boeken is dit bijvoorbeeld:

• BUTTON_BOOK ="Test"

En bijvoorbeeld voor de knop boeken in de widget

• WIDGET_CALENDAR_TXT_BOOK="Test"