Het is mogelijk om de bestaande templates van Bookzo te overschrijven en deze naar eigen ontwerp aan te passen. Hierdoor is het mogelijk u eigen look & feel aan bookzo mee te geven:

Plaats binnen de map html in het actieve joomla template een map bookzo. (indien de map html niet aanwezig is moet u deze ook aanmaken)

• Plaats binnen deze map een map templates
  • Het pad is dan dus /templates/templatenaam/bookzo/templates/

Binnen deze map kunnen je nu elk bestand vanuit de map templates in de bookzolayer kopiƫren en die aanpassen. Voor de groepspagina gaat het bijvoorbeeld om de volgende 2 bestanden:

• bookzolayer/templates/group.php
  • bookzolayer/templates/partials/object/object.teaser.php

Plaatsen je die nu in de aangemaakte override map dan zie het pad er zo uit:

• /templates/templatenaam/bookzo/templates/group.php
  • /templates/templatenaam/bookzo/templates/partials/object/object.teaser.php

Deze bestanden kunnen nu aangepast worden, waarbij Bookzo eerst dit bestand zal laden, voordat het het eigen bestand zal laden.