De link naar de Mijn omgeving gasten, kun je aanpassen door naar de uitgebreide editor te gaan en onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar Invoegen > Koppeling
  2. Omschrijving: Mijn Reservering > klik OK
  3. Ga naar Home > Toon alle veldcodes
  4. Selecteer "http://" > Voeg samengevoegd veld in > Klantportaal Url
  5. Klik op Toon alle veld codes. Dit zou er dan moeten staan {HYPERLINK { MERGEFIELD KlantportaalUrl}}
  6. Klik op Toon alle veld resultaten

Voor een goede werking is het belangrijk bovenstaande stappen uit te voeren en niet het resultaat van punt 5 te kopiëren en te plakken.

De lange URL wordt dan in HTML opgemaakt en als link in het e-mail bericht weergegeven.

Afbeelding linken naar de Mijn-omgeving

Het is ook mogelijk om een afbeelding of Login-button te linken naar de Mijn-omgeving. Voer hiervoor onderstaande stappen uit:

1. Ga naar Invoegen > Afbeelding invoegen uit bestand
  2. Kies de afbeelding die u wilt linken, bijvoorbeeld:
    Afbeeldingsresultaat voor login
  3. Selecteer de afbeelding en klik met de rechtermuis
  4. Selecteer koppeling
  5. Vul bij Adres bijvoorbeeld "http://hierdeurl" in en klik op Ok
  6. Ga naar Home > Toon alle veldcodes
  7. Selecteer "http://hierdeurl" > Voeg samengevoegd veld in > Klantportaal Url
  8. Klik op Toon alle veld codes. Dit zou er dan moeten staan {HYPERLINK { MERGEFIELD KlantportaalUrl}}
  9. Klik op Toon alle veld resultaten. Dan wordt de gelinkt afbeelding weergegeven.