Bookzo heeft een koppeling met Keyplan!

Keyplan is dé takenapp speciaal ontworpen voor de recreatiebranche! Met Keyplan kunnen alle medewerkers eenvoudig hun toegewezen taken afvinken en zelfs storingen melden, allemaal binnen handbereik via een app. Voor meer informatie, kijk op http://keyplan.nl/

Met de koppeling tussen Keyplan en Bookzo worden de volgende items elke 5 minuten gesynchroniseerd.

• Reserveringsinformatie 14 dagen voor aankomst tot 24 uur na vertrek wordt geëxporteerd naar Keyplan.
    • Aankomst/Vertrek
    • Accommodatie
    • Geboekte items (bedlinnen/kinderbedjes/etc)

Op basis van de geïmporteerde reserveringen kunnen geautomatiseerde taken worden aangemaakt in Keyplan, zodat taken voor het klaarleggen van de linnenpakketten bijvoorbeeld automatisch aangemaakt worden voor de schoonmaakdienst.

• Accommodatieinformatie naar Bookzo
    • Geblokkeerd Ja/Nee, geblokkeerde accommodaties zijn rood, anders groen. Bijvoorbeeld door een storing in de accommodatie of omdat de schoonmaakdienst aan het werk is.

Inrichting

Keyplan zal de initiële inrichting verzorgen van Keyplan, en het koppelen van de accommodaties tussen Keyplan en Bookzo.

In Bookzo moeten de logingegevens van Keyplan ingevuld worden, dit gaat in overleg met Bookzo. Extra kosten kunnen gekoppeld worden zodat in Keyplan de bedlinnen/keukenlinnen e.d. gevuld kunnen worden. Dit kunt u doen bij 'Stamgegevens > Extra kosten'.

Weergave in het planbord van Bookzo Desktop

In het planbord worden accommodaties die niet beschikbaar zijn ROOD weergeven en accommodaties die wel beschikbaar zijn GROEN

Als er voor een accommodatie taken zijn aangemaakt, dan is dat te zien in Bookzo aan het Keyplan icoontje

Gaat u met de muis over de accommodatie dan worden ook de taken getoond. In het planbord worden nu Keyplan taken weergegeven die nog open staan voor de komende week.

Als u de reservering opent dan staat er in het onderste gedeelte van het scherm een tabblad 'Keyplan taken'. Indien er een taak aanwezig is wordt dat in het tabblad aangegeven middels een cijfer, bijvoorbeeld (1).

Kleuren aanpassen

De kleuren rood en groen van de accommodaties in het planbord  kunt u naar eigen inzicht instellen. Plaats bijgaand colors.xml op de volgende locatie op uw PC: (mijn)Documenten/Bookzo/colors.xml. Door #00 nog voor de kleurcode te plaatsen wordt de kleur 'transparant' en worden als het ware de kleuren van Keyplan genegeerd.

Instellingen Bookzo

Bij de instellingen van Keyplan in Bookzo V2 altijd aanvinken.

Als alles goed is ingesteld dan ook het vinkje Synchroniseren aanvinken.