Bookzo heeft een koppeling met Keyplan (http://keyplan.nl/), in de koppeling worden de volgende items elke 15 minuten gesynchroniseerd.

• Reserveringsinformatie wordt geëxporteerd naar Keyplan
    • Aankomst/Vertrek
    • Accommodatie
    • Geboekte items (bedlinnen/kinderbedjes/etc)

Op basis van de geïmporteerde reserveringen kunnen geautomatiseerde taken worden aangemaakt in Keyplan, zodat taken voor het klaarleggen van de linnenpakketten bijvoorbeeld automatisch aangemaakt worden voor de schoonmaakdienst.

• Accommodatieinformatie naar Bookzo
    • Geblokkeerd Ja/Nee, geblokkeerde accommodaties zijn rood, anders groen. Bijvoorbeeld door een storing in de accommodatie of omdat de schoonmaakdienst aan het werk is.

Inrichting

Keyplan zal de initiële inrichting verzorgen van Keyplan, en het koppelen van de accommodaties tussen Keyplan en Bookzo.

In Bookzo moeten de logingegevens van Keyplan ingevuld worden, dit gaat in overleg met Bookzo. Extra kosten kunnen gekoppeld worden zodat in Keyplan de bedlinnen/keukenlinnen e.d. gevuld kunnen worden. Dit kunt u doen bij 'Stamgegevens, Extra Kosten':

Kleurweergave in het planbord

In het planbord worden accommodaties die niet beschikbaar zijn ROOD weergeven en accommodaties die wel beschikbaar zijn GROEN. Deze kleuren kunt u naar eigen inzicht instellen. Plaats bijgaand colors.xml op de volgende locatie op uw PC: (mijn)Documenten/Bookzo/colors.xml. Door #00 nog voor de kleurcode te plaatsen wordt de kleur 'transparant' en worden als het ware de kleuren van Keyplan genegeerd.

Instellingen Bookzo

Bij de instellingen van Keyplan in Bookzo V2 altijd aanvinken.

Als alles goed is ingesteld dan ook het vinkje Synchroniseren aanvinken.