Arrangementen bestaan uit een accommodatie waarop korting gegeven kan worden + eventuele toegevoegde extra's (Extra kosten) zoals een fiets en een fietskaart.

Ga naar Onderhoud > Arrangementen en klik op Nieuw.

Naam: Geef hier een (interne) naam op van het arrangement.
Korting op huur: Geef hier eventueel het kortingspercentage op wat van toepassing is als korting op de accommodatie.
Start op: Geef hier de datum op vanaf wanneer het arrangement zichtbaar is.
Eindigt op: Geef hier de datum op vanaf wanneer het arrangement niet meer zichtbaar is.
Aankomst vanaf: Geef hier een eerste aankomstdatum op.
Aankomt tot en met: Geef hier een laatste aankomstdatum op.
Min. aantal nachten: Geef hier het minimum aantal nachten op wat van toepassing is op het arrangement.
Max. aantal nachten: Geef hier (eventueel) het maximum aantal nachten op wat van toepassing is op het arrangement.
Omschrijving: Voer hier de naam van het arrangement in zoals het zichtbaar moet zijn op de internetsite en bijvoorbeeld de factuur.
Accommodaties: Selecteer hier de accommodaties die voor het arrangement van toepassing zijn.
Kosten: Selecteer hier de extra's aan die bij het arrangement horen, bijvoorbeeld: fiets, fietskaart. Deze zijn aan te maken bij Extra kosten.
Online beschrijving: Beschrijf hier het arrangement. Wat houdt het arrangement in, wat zijn de extra's. Dit is zichtbaar op de internetsite.
Afbeeldingen: Voeg een afbeelding toe aan het arrangement. Dit is zichtbaar op de internetsite.