Ga naar https://beheer.mijnreservering.info/ om een wachtwoord aan te vragen.

• Vul uw geregistreerde e-mailadres in en klik op de link Wachtwoord vergeten / Nieuw wachtwoord aanvragen (let op: klik eenmaal op de link, anders wordt er nog een nieuw wachtwoord aangemaakt).
  • U ontvangt direct per e-mail een wachtwoord.
  • Dit wachtwoord kunt u later eventueel wijzigen.

Maakt Bookzo nog verbinding met de database via het bestand Connections.xml? Hernoem dit dan tijdelijk naar bijvoorbeeld Connections-oud.xml. Dit bestand vindt u in de map (mijn)documenten/Bookzo/Connections.xml

Start Bookzo, het onderstaande inlogscherm verschijnt:

• Naam: vul hier uw geregisteerde e-mailadres in
  • Wachtwoord: vul hier het wachtwoord in wat per e-mail is toegestuurd.
  • [x] Vink wachtwoord opslaan op deze computer aan om bij een volgende start de inlog over te slaan.

Is het inloggen gelukt, dan kunt u het bestand Connections.xml van uw computer verwijderen.