Er zijn diverse instellingen mogelijk voor het planbord. Klik hiervoor op het tandwiel-icoontje.

AankomstdagenToont of verbergt de aankomstdagen op de regel van de accommodatie.
DagenToont of verbergt de dagen.
WekenToont of verbergt de weken.
UrenToont of verbergt de uren.
Iconen tonenToont of verbergt de iconen voor de reservering. Het icoontje met de sleutel bij een ingecheckte reservering wordt altijd getoond, ongeacht de instelling.
Oude planbord indelingBij de nieuwe indeling worden kleur labels voor de reservering verticaal getoond. Hierdoor is er meer ruimte voor de accommodaties in het planbord. Bij de oude planbord indeling worden de kleur labels horizontaal boven de de reservering getoond.
Hoogte minimaliserenHierdoor worden de accommodatie regels in het planbord zo klein mogelijk gemaakt.
DagenHet zichtbare aantal dagen in het planbord.

Planbord mappen dichtklappen

Staan de accommodaties in mappen, dan staan standaard de groepsmappen open. Deze zijn in één dicht te klappen d.m.v. rechter muis > Alle groepen dichtklappen.