De @Leisure Group bestaat uit meerdere merken. De drie hoofdmerken zijn:

1. Belvilla
  2. DanCenter
  3. Traum-Ferienwohnungen

Ga naar Stamgegevens > Accommodatie en dubbelklik op de naam van de accommodatie om deze te openen.

Ga naar de tab @Leisure.

• Vul de gebruikersnaam en wachtwoord in.
  • Selecteer bij Code de accommodatie die op @Leisure staat.

Wilt u ook de prijzen vanuit Bookzo doorsturen naar @Leisure, selecteer dan het prijstype wat u wilt doorsturen.

Geef eventueel een toeslag in procenten op. De prijzen zoals ze in Bookzo staan worden dan verhoogd in @Leisure met dit percentage.

Voor het ontvangen van boekingen moet er bij @Leisure onderstaande URL worden ingevoerd: