Bookzo is gekoppeld met het fietsenverhuursysteem Cyclerent.

De plugin hiervoor is op te vragen via support@bookzo.nl en moet geplaatst worden in de Bookzolayer.

• Vraag de credentials op van Cyclerent, die kunnen worden ingevoerd in de plugin (tabblad Plugins):
    • Cyclerent username
    • Cyclerent password
    • Cyclerent url
  • Plaats de gegevens uit de cylerent.zip in een map cyclerent in de map 'plugins' in de Bookzolayer map.
  • Cyclerent zal het IP-adres van uw website vrij moeten geven.
  • Het kostenID is het ID van de extra kosten uit Bookzo bijvoorbeeld:

Nadat deze is aangemaakt kan Bookzo het ID leveren.
  • Vul een e-mail adres in voor de notificaties.