Maak een brief aan 'Herinnering aanbetaling'.

Of download de voorbeeld bestanden onderaan dit artikel.

Maak daarna een Taak* aan 'Verstuur herinnering aanbetaling' volgens onderstaande instellingen:

Taak

Naam: Verstuur herinnering aanbetaling

Taak: Verstuur brief

Bron: Herinnering aanbetaling

Doel: [FactuurEmail]

Activering

Aantal: 7

Termijn: Dagen

Voor / Na: Na

Veld: Aanbetaaldatum

Vanaf: vul hier een datum in

Klik op de knop [Filter] en voeg onderstaande tekst in:

[Betaald] = 0

Dit filter is erg belangrijk! De herinneringsmail moet natuurlijk alleen verzonden worden naar gasten die nog niet hebben betaald.

Klik op Starten om de taak te activeren.

Klik op Opslaan en sluiten.

Wilt u ook een automatische herinnering voor de Eindbetaling sturen?

Lees hier: Automatische herinnering Eindbetaling sturen.

We adviseren om deze taak samen met onze helpdesk in te stellen.

* Maakt u nog geen gebruik van Taken en wilt u een eerste Taak aanmaken? Neem dan altijd contact op met onze helpdesk. Gezien de mogelijke impact bij een foute toepassing hebben we deze functie standaard uit staan.