Bookzo is gekoppeld met het slotensysteem van Hcontrol.

Via de e-mail ontvangt de gast automatisch een toegangscode (pincode) van het slot.

Deze pincode werkt uitsluitend vanaf de dag van aankomst t/m de dag van vertrek.

Instellingen

Open de accommodatie en ga naar de tab Hcontrol:

• Voer bij E-mail het e-mailadres van het slot in.
  • Voer bij Secret de secretcode van het slot in.
  • Voer bij Wachtwoord het wachtwoord van het slot in.

Deze gegevens ontvangt u van Hcontrol.

Het is mogelijk om meerdere sloten aan de accommodatie toe te voegen. Zo kan de gast met dezelfde PIN-code verschillende deuren openen. Voeg in dat geval een ; toe (zonder spaties) tussen E-mail;Secret;Wachtwoord

Veel gestelde vragen

Vraag: Als er een boeking wordt gemaakt in Bookzo, wordt dan automatisch een code aangemaakt in het slot van de betreffende accommodatie? Of gebeurt dit pas als de betaling rond is?

Antwoord: De code is gekoppeld aan de reservering, ongeacht de betaling. De gast weet de code natuurlijk pas als die naar hem wordt ge-mailt.

We sturen alleen code’s naar het slot voor bevestigingen en facturen, dus zolang de reservering de status Gedownload of Optie heeft werkt de code nog niet op het slot.

Vraag: We hoeven Hcontrol niet te updaten om de codes te laten werken?

Antwoord: Bookzo stuurt elk kwartier de huidige codes naar het slot, dus dat gaat automatisch.

Vraag: Als er een wijziging plaatsvindt in een reservering, wordt de code ook aangepast? Wordt er dan een nieuwe code gemaakt, of alleen de tijden van de code die er al in zit?

Antwoord: Nee code blijft per reservering gelijk, alleen bij verwijderen en nieuwe reservering aanmaken wordt er een nieuwe code toegekend.