De licentiegegevens van Bookzo worden opgehaald middels een login en een wachtwoord. Is één van deze gegevens onjuist ingevoerd, dan verschijnt onderstaand venster met de melding: Ongeldige logingegevens.

Naam:Dit is uw e-mailadres wat bij ons is geregistreerd.
Wachtwoord:Het wachtwoord wordt nergens door ons opgeslagen en is niet bij ons bekend.

Kunt u het wachtwoord niet meer achterhalen, of bent u deze vergeten? Klik dan op de link 'Nieuw wachtwoord aanvragen'. Onderstaand scherm wordt getoond in de webbrowser.

Vul bij E-mail uw geregistreerde e-mailadres in (dit is eventueel op te vragen bij onze helpdesk).

Klik daarna op de blauwe link Wachtwoord vergeten / Nieuw wachtwoord aanvragen.

Op het e-mailadres ontvangt u direct een nieuw wachtwoord. Ziet u deze niet verschijnen, controleer dan ook de map Ongewenste mail/SPAM.

Gebruikt u Bookzo op meerdere werkplekken, dan dient u ook op deze werkplekken opnieuw in te loggen met de laatste gegevens.