Bookzo is gekoppeld met het hotelsloten systeem Hotek Classic.

Open de reservering en kies Koppelingen > Hotek.

Automatisch worden de bekende reserveringsgegevens overgenomen zoals: Room, Arrival, Departure en Guest.

Klik daarna op de knop Assign. Op dat moment worden de oude gegevens van de kaart gewist en de nieuwe gegevens op de kaart geplaatst.

Instellingen

De koppeling met Hotek moet eenmalig per werkplek worden ingesteld. De gegevens die u daarvoor nodig heeft worden beschikbaar gesteld door Hotek.

Klik op het tandwiel icoon om de instellingen te tonen. Vul bij Settings de gevraagde gegevens in.

Software vereisten Hotek

Naast LockOH System heeft u onderstaande software van Hotek nodig:

• LockOH PMS Server
  • LockOH PMS Client

Beide applicaties moeten naast Bookzo opgestart zijn.

Beschikt u nog niet over de benodigde sofware? Informeer dan vooraf bij Hotek over eventuele extra kosten die ze bij u in rekening brengen.