Rechts onderin het planbord staat het tabblad [Channel reservations]. In dit overzicht tonen we alle reserveringen die via de channelmanager of channels in Bookzo zijn geplaatst.

• De laatste of laatst gewijzigde reservering staat bovenaan.
  • De reserveringen staan gegroepeerd op het externe reserveringsnummer (Channel ID).

Channel viewer

Door dubbel te klikken op een reservering wordt deze geopend in de 'Channel viewer'.

In dit overzicht staan alle gegevens welke Bookzo van de channel(manager) heeft ontvangen.

• Klik op [Go to reservation] om de reservering in Bookzo te openen.
  • Klik op [Creditcard] om de reservering te belasten op de creditcard van de gast (uitsluitend i.c.m. Buckaroo)
  • Klik op [View XML from Channel] om het xml bestand te bekijken zoals dat door de channel(manager) is verzonden.