Via Bookzo Web kunt u op een ander apparaat dan uw Bookzo werkplek aanmelden binnen uw eigen Bookzo omgeving. Op deze manier kunt u via uw laptop, tablet of smartphone bijvoorbeeld uw planbord, aankomsten en vertrekken bekijken.

Om verbinding te maken met Bookzo Web volgt u de volgende stappen:

1. Open uw internetbrowser (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Safari)
  2. Ga naar https://web.bookzo.nl
  3. Log in met uw emailadres en wachtwoord

Zorg er voor een optimale werking voor dat uw internetbrowser de meest recente update heeft geïnstalleerd (dit gebeurt meestal automatisch).