Ga naar de website van uw VVV en login in TOR.

Ga naar het tabblad Prijzen en voorraad en klik op STANDAARD TARIEVEN.

Verleng uw standaard tarieven door (alleen!) de datum in de Tot kalender aan te passen, bv naar 10 januari 2022 en klik op OPSLAAN.

Klik daarna op elke andere configuratie die voor u beschikbaar is (bv week).

En pas ook voor de betreffende configuratie alleen de Tot datum aan!

Synchroniseer daarna vanuit Bookzo uw prijzen naar TOR en u bent ook boekbaar via de VVV site voor 2021!

• Ga naar Koppelingen > VVV Tor > Prijzen bijwerken.
  • Controleer na de synchronisatie of de prijzen goed in TOR zijn gekomen.