Vanaf versie 5.00.40 is het mogelijk om de borg makkelijk te retourneren op een reeks reserveringen!

Aangeven welke kosten 'borg' zijn

Om gebruik te maken van 'Borg retourneren' moet Bookzo eerst weten welke kosten borg zijn

• Ga naar Stamgegevens, Extra kosten
  • Open de kosten borg of maak hiervoor een nieuwe aan
  • Klik op het tabje 'Instellingen' en vink 'Is borg' aan

Hoe retourneer ik de borg?

Nu Bookzo weet welke kosten borg zijn, kun je gebruik maken van de knop 'Borg retourneren'

Ga naar Stamgegevens, Extra kosten en klik op de knop 'Borgen retourneren'

Geef nu in het selectievenster op voor welk accommodaties of groepen je reserveringen wilt selecteren

Geef op welke statussen de reserveringen moeten hebben waar je kosten aan wil toevoegen

Geef tenslotte de datumselectie en of de reeks reserveringsnummers op