Gasten kunnen na een reservering inloggen in hun persoonlijke 'Mijn omgeving' van uw bedrijf (het Bookzo logo wordt vervangen door uw eigen logo). Hier kunnen ze o.a. informatie m.b.t de reservering en betalingen terug zien, online betalingen doen en bijvoorbeeld gegevens van mede-reizigers invoeren.

De 'Mijn omgeving' instellen

• Het betreft een aanvullende module, neem vooraf contact op met de helpdesk.
  • Ga naar 'Instellingen > Online instellingen' en klik op het tabblad 'Account'.
  • Vul bij 'Account naam' de naam van uw online account in.
  • De 'Klantportaal URL' wordt hiermee compleet gemaakt.

Communiceer de login naar uw gasten

U kunt de link opnemen via de standaard mails die u vanuit Bookzo naar uw gasten verstuurd.

• Ga naar de 'Uitgebreide editor'.
  • Voeg samengevoegd veld in.
  • Kies voor KlantportaalUrl.

Voorbeeld standaardtekst

Alle informatie omtrent uw reserveringen en betalingen vindt u terug in uw persoonlijke 'mijn omgeving'. Klik op onderstaande link en login met het e-mailadres wat bij uw reservering is genoteerd.

<<KlantportaalUrl>>

Na het inloggen krijgen gasten onderstaande pagina te zien.

De <<KlantportaalUrl>> link is ook in HTML op te maken, meer informatie:

Aanvullende informatie voor Bookzo support: instellen mijn omgeving in 'Beheer'.