Via de accommodatie van de eigenaar zijn extra regels toe te voegen welke verrekend kunnen worden op een eindafrekening met de huur.

• Ga naar Stamgegevens > Accommodatie.
  • Dubbelklik op de naam van de accommodatie om deze te openen.
  • Ga naar het tabblad [Extra eindafrekening regels].

• Voer een datum in.
  • Voer een prijs inclusief BTW in.
  • Voer een provisie percentage in indien van toepassing, het provisiebedrag wordt dan berekend.
  • Geef een omschrijving op.
  • Klik op [Opslaan en sluiten].

Open de eigenaar een maak een eindafrekening.

Als de datumselectie binnen de datum van de extra verrekening valt, wordt deze toegepast en verrekend in de eindafrekening.

Bestaande lay-outs van de eindafrekening ondersteunt deze verrekening nog niet. Uw lay-out moeten worden aangepast of download en installeer het 'Eindafrekening.repx' document onderaan dit artikel.