Op basis van de kenmerken die ingesteld staan als filters is het mogelijk om speciale landingspagina's aan te maken. Op deze manier kunnen accommodaties die dezelfde kenmerken of een combinatie van kenmerken bevatten gegroepeerd worden op één (landings)pagina.

Voorbeelden

• Toon alle accommodaties die in een park liggen.
  • Toon alle accommodaties die aan zee liggen.
  • Toon alle accommodaties die in een bepaalde plaats liggen.
  • Toon alle accommodaties die in een park en aan zee liggen.

Instellingen in de Bookzolayer

Ga in de Bookzolayer naar het tabblad 'Selecties'.

• Klik op de knop [Voeg selectie toe].
  • Geef de selectie een naam.
  • Kies bij filters bijvoorbeeld de naam van het park.
  • De kolom 'En' zorgt voor een combinatie van meerdere filters.

Joomla

• Plaats in een artikel de shortcode: [bookzoselection naamvandeselectie]

Wordpress

• Plaats in een artikel de shortcode: [bookzoselection name="naamvandeselectie"]

Het CMS zet de shortcode om in de HTML van de selectie die is aangemaakt.

Het CMS vindt de shortcode en haalt de naam/id uit de shortcode vandaan.

Daarna vragen ze de HTML als volgt aan:

$bookzo = Bookzo::getInstance();
$html = $bookzo->selections->render($name);

return $html;

De $name is de naam/id van de selectie.

Overige CMS systemen

Het is mogelijk om 'selecties' toe te passen in andere CMS systemen. Gebruik dan de methode van dat specifieke CMS voor het vervangen van een shortcode. De meeste CMS systemen ondersteunen deze mogelijkheid.