Je klikt op de titel van de accommodatie of op de knop [Meer informatie] om naar de detailpagina van de accommodatie te gaan. Maar in plaats daarvan wordt er een foto geopend in de browser.

Dit treedt op als een afbeelding dezelfde naam heeft als een Bookzo pagina.

Bijvoorbeeld: accommodatie.jpg

Oplossing

Verander de naam van de afbeelding

• Ga in Wordpress naar 'Media'.
  • Zoek op de naam van de afbeelding (deze wordt getoond in de url).
  • Klik op de afbeelding.
  • Klik op de link 'Overige details bewerken'.
  • Klik op de permalink om deze aan te passen in bijvoorbeeld: accommodatie-woonkamer-01.