Hoe werkt het?

Klik op Accommodaties en open de de accommodatie en klik op het wijzigicoontje en vervolgens op Afbeeldingen.

Voeg afbeeldingen toe door ze in het venster te slepen of klik op selecteren en upload ze vanaf je computer.

Volgorde wijzigen

Je kunt de volgorde van de afbeeldingen eenvoudig wijzigen door ze te verslepen!

Klik een afbeeldingen aan met de muis en houdt de muisknop ingedrukt, sleep de afbeelding naar de juiste plaats en laat de muisknop los.

Naam wijzigen en verwijderen

Klik op het menu van de afbeelding en vervolgens op Wijzigen of Verwijderen.

Bij Wijzigen klapt de afbeelding om en kun je een naam en een omschrijving invullen, deze vult Bookzo in als Alt-tag waardoor je beter gevonden wordt op het internet.

Wil je via Bookzo desktop afbeeldingen toevoegen ga dan in desktop naar Stamgegevens - accommodaties, selecteer je accommodatie en zoek het tabblad Afbeeldingen.