Hoe werkt het

Om afbeeldingen toe te voegen ga je aan de linkerkant van je scherm naar het Tabblad Accommodaties en open je de accommodatie waar het om gaat. Om wijzigingen aan te brengen, klik je op het pennetje en kom je bij alle gegevens van deze accommodatie terecht. Vervolgens ga je naar het Tabblad Website en online kanalen en klik je op Afbeeldingen.

Voeg afbeeldingen toe door ze in het venster te slepen of klik op Selecteren en upload ze vanaf je computer.

Volgorde wijzigen

Je kunt de volgorde van de afbeeldingen eenvoudig wijzigen door ze te verslepen. Dit doe je door een afbeelding aan te klikken met je muis en ingedrukt te houden, sleep de afbeelding naar de juiste plaats en laat de muisknop los.

Naam wijzigen en verwijderen

Wanneer je de afbeelding wilt wijzigen of verwijderen, klik je op het menu van de afbeelding en kies je vervolgens voor Wijzigen of Verwijderen. Bij Wijzigen klapt de afbeelding om en kun je een Naam en een Omschrijving invullen, deze vult Bookzo in als Alt-tag, waardoor je beter gevonden wordt op het internet.

Wil je via Bookzo Desktop afbeeldingen toevoegen ga dan in desktop naar Stamgegevens - Accommodaties. Vervolgens selecteer je de accommodatie en druk je op het Tabblad Afbeeldingen.