Vanaf nu is het mogelijk om in Bookzo Web afbeeldingen toe te voegen of te verwijderen bij jou accommodatie!

Hoe werkt het?

• Klik op Accommodaties
  • Open de de accommodatie en klik op het wijzigicoontje
  • Klik op Afbeeldingen
  • Voeg afbeeldingen toe dmv slepen of te selecteren

Hoe wijzig ik de volgorde?

Je kunt de volgorde van de afbeeldingen eenvoudig wijzigen door ze te verslepen!.

• Klik een afbeeldingen aan met de muis en houdt de muisknop ingedrukt
  • Sleep de afbeelding naar de juiste plaats en laat de muisknop los

Hoe wijzig ik de naam of verwijder ik een afbeelding?

• Klik op het menu van de afbeelding en vervolgens op Wijzigen of Verwijderen
  • Bij Wijzigen klapt de afbeelding om en kun je een naam en een omschrijving invullen, deze vult Bookzo in als Alt-tag waardoor je beter gevonden wordt op het internet