Bookzo heeft een 2-weg koppeling met de channelmanager Cubilis.

Synchronisatie's

De volgende onderdelen worden uitgewisseld:

• Voorraad van Bookzo naar Cubilis.
  • Standaard prijzen van Bookzo naar Cubilis.
  • Restricties van Bookzo naar Cubilis.
  • Reserveringen vanuit Cubilis naar Bookzo.

Instellingen

Ga naar Instellingen > Instellingen > tabblad Cubilis. Voer hier de gegevens in die u van Cubilis heeft ontvangen (wij adviseren dit in overleg met de helpdesk van Bookzo te doen).

Voorraad

Bij de accommodatie kan op het tabblad Cubilis een accommodatietype opgegeven worden, hiermee wordt de voorraad in Cubilis bepaald. Dus als er 3 accommodaties aan hetzelfde roomtype worden gekoppeld is de maximale voorraad in Cubilis 3.

De voorraad wordt op de volgende momenten gesynchroniseerd:

• Bij het invoeren/verwijderen/wijzigen van een reservering een update van die periode voor het betreffende type.
  • Bij het invoeren/verwijderen/wijzigen van een blokkering een update van die periode voor het betreffende type.
  • Elke nacht een volledige update.
  • Door gebruiker handmatig aangeroepen.

Prijzen en restricties

Bij de accommodatie kan op het tabblad Cubilis een vinkje aangezet worden bij ‘Prijzen per nacht synchroniseren met channelmanager’. Hierna kan het Rate gekozen worden wat Bookzo in Cubilis moet bijwerken.

Vanuit Bookzo kan het volgende worden ingesteld in Cubilis:

• Prijzen per nacht
  • Actieve nachten
  • Actieve Aankomsten
  • Min-stay en Max-stay per nacht

Prijzen worden op de volgende momenten gesynchroniseerd:

• Bij het aanpassen van Prijzen
  • Elke nacht 1 keer
  • Door gebruiker handmatig aangeroepen

Reserveringen

Reserveringen komen vanuit Cubilis binnen in Bookzo. Deze worden op de volgende momenten gesynchroniseerd:

• Eens per 5 minuten
  • Handmatig door gebruiker

⚠️ Een boeking vanuit Cubilis kan als fout geplaatst worden als er geen aansluitende periode vrij is in het planbord voor de boeking.

Lees meer: Een boeking wordt als fout gedownload in Bookzo