Wachtwoord vergeten?

Wil je inloggen in Bookzo maar je bent het wachtwoord vergeten? Volg dan de volgende stappen om een nieuw wachtwoord op te vragen.

Start Bookzo, onderstaand inlogvenster wordt getoond.

Klik op de link Wachtwoord vergeten

Voer het e-mailadres in wat bij ons staat geregistreerd en klik op de knop [Doorgaan]

De instructies om uw wachtwoord in te stellen worden naar u toegestuurd.

Klik in de e-mail op de knop Wijzig wachtwoord.

Onderstaand scherm wordt getoond. Voer uw (nieuwe) wachtwoord in. Herhaal het wachtwoord ter controle. Klik daarna op de knop [Wachtwoord opnieuw instellen].

⚠️ Houdt er rekening mee als je een nieuw wachtwoord aanvraagt dat je ook op andere werkplekken opnieuw moet inloggen.

Tip: Rechts onderin Bookzo (Desktop) vind je ook het vinkje 'ingelogd blijven'

In Bookzo Web onthoudt hij automatisch je inlog gegevens totdat je weer uitlogt.