Bookzo heeft een 2-weg koppeling met de channelmanager Nextpax.

Nextpax haalt de volgende onderdelen op uit Bookzo:

• Prijzen
  • Beschikbaarheid
  • Kenmerken (zoals aanwezigheid van een afwasmachine, wifi, parkeren etc.)
  • Accommodatie tekst en foto's komen niet of beperkt door in Nextpax. Dit kan door de propertymanagers handmatig verrijkt worden.

Deze gegevens worden dagelijks omstreeks 00.30 opnieuw geïmporteerd (full update).

Indien er een boeking wordt gemaakt wordt deze automatisch in Bookzo ingeschoten.