Het is mogelijk om de touroperator provisie te herberekenen in bestaande reserveringen.

• Ga naar Stamgegevens > Touroperators en dubbelklik op de naam van de touroperator om deze te openen.
  • Vul het nieuwe provisie percentage in en klik op opslaan.
  • Klik daarna op de knop Herberekenen in reserveringen.

Onderstaand selectievenster opent

NameVink aan welke accommodatiegroepen of accommodaties het betreft.
Status

Geef aan in welke reserveringen de wijzigingen moeten worden toegepast.

Geef selectie opMaak eventueel een selectie op aankomsten en/of vertrekken. Ook is het mogelijk om een range te selecteren op basis van reserveringsnummers.

Klik op [Ok] om toe te passen. Klik daarna op [Ja].

Voorbeeld reservering

De huidige touroperator provisie staat in de reservering op 5%.

Na toepassen van 'Herbereken in reservering' volgens het voorbeeld wordt de touroperator provisie aangepast in 10%.