Bookzo heeft een koppeling met CCV Online Payments. Naast de gebruikelijke online betaalmethoden zoals iDeal is het middels deze koppeling ook mogelijk om via de CCV terminal PIN betalingen in Bookzo te verwerken. Het is niet mogelijk om de CCV terminal te gebruiken i.c.m. een andere payment provider.

Maak bij Stamgegevens > Betaalwijzen een betaalwijze voor de CCV PIN terminal aan.

• Vink 'Gebruik voor CCV terminal' aan.
  • Voer de betreffende CCV terminal gegevens in.
  • Klik op [Opslaan en sluiten].

Heeft u meerdere terminals in gebruik?

Per terminal dient u een aparte betaalwijze aan te maken.

Hoe start ik een PIN betaling?

• Open de reservering/factuur in Bookzo en klik op de knop [Betaling toevoegen].
  • Kies voor betaalwijze 'CCV Pin terminal'.
  • Druk op de knop [Terminal].
  • De betaling wordt gestart.

Als de transactie klaar is, kunt u eventueel de bon uit printen.

Mocht er een handtekening en/of een identificatie nodig zijn dan wordt deze gelijk geprint. Vink aan om aan te geven dat u de handtekening en/of identificatie heeft ontvangen.

Er wordt maximaal 6 minuten op een resultaat gewacht (bijvoorbeeld bij een internetstoring na een succesvolle betaling).

Als het na 6 minuten niet is gelukt, dan wordt onderstaand venster getoond.

Neem dan contact op met de helpdesk van CCV.