Via de 'Uitgebreide editor' is het mogelijk om links in de e-mails toe te voegen.

Linken naar een website

Ga naar de 'Uitgebreide editor' in 'Brieven & Mailings' of 'Opmaak documenten'.

• Selecteer de tekst waar u een link van wil maken.
  • Ga naar het tabblad 'Invoegen' en klik op de knop [Koppeling].
  • Vul bij adres de url in waar u naar toe wilt linken, bijvoorbeeld: https://www.bookzo.nl

Voorbeeld:

Linken naar een Betaalurl

Vanuit Bookzo is het ook mogelijk om online betaal links te maken. Een koppeling met een payment provider zoals Mollie, Buckaroo of CCV is hiervoor noodzakelijk.

Er zijn verschillende betaalurl's te maken:

• Betaal Url Aanbetaling
  • Betaal Url Restbetaling
  • Betaal Url Openstaand
  • Betaal Url Geannuleerd

In onderstaand voorbeeld maken we een betaallink voor het online betalen van de aanbetaling.

Ga naar de 'Uitgebreide editor' in 'Brieven & Mailings' of 'Opmaak documenten'.

• Voer een tekst in welke aan de betaalurl gelinkt kan worden, bijvoorbeeld: Betaal aanbetaling online.
  • Selecteer de tekst waar u een link van wil maken.
  • Ga naar het tabblad 'Invoegen' en klik op de knop [Koppeling].
  • Vul bij adres een fictive tekst in, bijvoorbeeld: hierlinkvanmaken

• Klik op [Ok]
  • Ga naar het tabblad 'Home' en klik op de knop [Toon alle veld codes]

• Selecteer daarna de tekst hiereenlink van maken.

• Klik op de knop [Voeg samengevoegd veld in]
  • Kies voor 'Betaal URL Aanbetaling.

De link veranderd in

• Klik op de knop [Toon alle veld resultaten].
  • De link met de betaalurl is gemaakt.

Herhaal eventueel deze stappen voor het maken van de andere betaalurls.

Download de voorbeelden

Onderaan dit artikel is een voorbeeld bestand te downloaden. De diverse gebruikte velden en links zijn hier uit te kopiëren en te plakken in uw eigen e-mails.

• Download het bestand
  • Ga naar Onderhoud > Brieven & Mailings
  • Klik op [Nieuw]
  • Geef de brief een naam, bijvoorbeeld: Voorbeeld betaallinks
  • Klik op [Uitgebreide editor]
  • Klik op [Openen]
  • Selecteer het gedownloade bestand en klik op [Open]