Het is mogelijk om in Bookzo standaard brieven en mailings te maken. Deze zijn te mailen naar gasten als PDF bijlage of als losse mail.

Ga naar Onderhoud > Brieven & Mailings en klik op Nieuw.

Naam:Geef het document een naam, bijvoorbeeld Welkomstmail
Type:Kies voor Bij de reservering als de brief beschikbaar moet zijn bij de reservering. Kies voor Bij de klant als deze bij de klant moet komen
Meesturen bij lay-out:Selecteer hier optioneel een document waarbij de brief moet worden meegestuurd. Voorbeeld: uw maakt de Algemene voorwaarden aan in Bookzo als brief en stuurt deze automatisch mee met de factuur
Onderwerp:Vul hier het onderwerp van de brief in

Klik op Uitgebreide editor om de inhoud van de brief op te maken. De editor heeft gelijke functies als Microsoft Word. Het is ook mogelijk om een bestaand Word document hier te openen. Voeg Samengevoegde velden toe om bijvoorbeeld informatie uit de database in de brief in te laden.