Het is mogelijk om uw gasten uw accommodaties te laten beoordelen middels Reviews in Bookzo.

• Ga naar Onderhoud > Reviews en klik op [Nieuw] om een Review in te stellen.
  • Geef de Review een herkenbare naam.
  • Vink aan voor welke accommodaties de Review van toepassing is

• Klik op de knop [Vraag toevoegen], onderstaand venster opent

Bij type kunt u kiezen uit:

1. Beoordeling: de resultaten wonen online bij de accommodatie getoond
  2. Enquête (intern): de resultaten zijn voor eigen gebruik en worden niet online getoond

Kiest u voor Beoordeling dan kan de gast een cijfer van 1 tot 10 kiezen.

Kiest u voor Enquête dan wordt er een tekstveld of keuzeveld aan de gast getoond.

Bij Vraagtype kunt u kiezen uit:

1. Tekstveld
  2. Vrije tekst
  3. Keuzelijst
  4. Titel

Per vraag kunt u instellen of deze verplicht is of niet.

Voorbeeld Beoordeling

Voorbeeld Enquête (intern)