Het is mogelijk om de BTW percentages en bedragen te herberekenen in een selectie van bestaande reserveringen.

• Ga naar het tabblad Bestand en klik op de knop [BTW in reserveringen herberekenen]
  • Onderstaand selectievenster opent

NameVink aan welke accommodatiegroepen of accommodaties het betreft.
Status

Geef aan in welke reserveringen de wijzigingen moeten worden toegepast.

Geef selectie opMaak eventueel een selectie op aankomsten en/of vertrekken. Ook is het mogelijk om een range te selecteren op basis van reserveringsnummers.

Klik op [Ok] om toe te passen. Klik daarna op [Ja].

⚠️Voer dit soort handelingen uit op een rustig tijdstip en bij voorkeur niet vlak voor het weekend. Mocht er onverhoopt iets fout gaan, dan kunt u onze helpdesk inschakelen.