Ga naar Stamgegevens → Opmaak documenten en dubbelklik op de naam van het bestand wat u wilt aanpassen.

Klik daarna op de knop [Layout aanpassen], de rapport ontwerper wordt geopend.

Voeg een 'label' in door de grote blauwe A te slepen naar de plek waar de betaallink moet komen.

Selecteer het label en ga daarna naar het 'Eigenschappen' venster.

• Verander hier (Naam) van label2 in bijvoorbeeld 'Betaallink'.
  • Klik daarna op het kleine vierkantje achter 'Navigatie doel' en kies voor 'Navigation URL Expression'.
  • Zoek daarna het veld op en dubbelklik er op om deze toe te voegen in de expressie-editor, klik op [Ok] om het venster weer te sluiten.

De betaallink is gemaakt, maar ziet er alleen nog niet uit als link.

De opmaak hiervan is aan te passen naar bijvoorbeeld blauw met een underline, zodat het voor de gast duidelijk wordt dat hij hier op kan klikken.