De 'Mijn omgeving' van Bookzo kan geheel in uw eigen website worden geïntegreerd en worden voorzien van uw eigen huisstijl.

Als script moet in de pagina worden opgenomen:

<script src="https://cdn.bookzo.nl/bookzo-elements/bookzo-elements.js"></script>

Op de plek waar de 'Mijn-omgeving' getoond moet worden:

<bookzo-my-reservations apikey="*****" apiurl="https://mijnreservering.info/api/" detailviewversion="v2" loginlogo="[url naar logo]" logincolor="[basiskleur voor loginscherm]"></bookzo-my-reservations>

Voor het losse detailscherm:

<bookzo-my-reservation apikey="*****" resGuid="[ResGUID]" detailviewversion="v2" apiurl=" https://mijnreservering.info/api/" > </bookzo-my-reservation>

Als u de taalkeuze weg wilt laten en een specifieke taal wilt voor de widget kunt u lang="nl" meegeven.

Voor de talen is er keuze uit: nl, de, en, fr, es.

De 'Mijn omgeving' werkt standaard met Bootstrap. Als die geïnclude is hoeft u verder niets te doen en zal de widget meegaan met het thema van de website. Eventueel kunt u ook een standaard theme includen, bijv: Bootswatch: Free themes for Bootstrap

Als u geen Bootstrap gebruikt kunt u onze nobootstrap.css includen.

<link rel="stylesheet" href="https://cdn.bookzo.nl/bookzo-elements/no-bootstrap.css">

Daarna kunt u zelf een CSS toevoegen met de gewenste styling.