Bookzo beschikt over een tool om acties en kortingen te importeren. Gebruik hiervoor bijgaand excel template (de bijlage is te downloaden onderaan dit artikel). Voor een goede import is het belangrijk dat u de namen van de kolommen niet verandert.

Ga naar 'Bestand  Import' en kies voor 'Acties'.

Naam
Geef de korting of actie een naam
CouponcodeGeef hier de couponcode op als u dit wilt gebruiken.
ActieStartVul hier de datum in wanneer de actie start.
ActieEindeVul hier de datum in wanneer de actie eindigt.
AankomstVanaf
Vul hier de aankomstdatum in vanaf wanneer de actie van toepassing is.
AankomstTotEnMetVul hier de laatste aankomstdatum in tot wanneer de actie van toepassing is.
CombinerenGeef  d.m.v. een 0 of 1 aan of de actie gecombineerd kan worden met andere acties. 0 of leeg kan niet combineren met andere acties. 1 kan wel combineren met andere acties.
IsPercentageGeef d.m.v. een 0 of 1 aan of de waarde een percentage is. 0 is een vast bedrag, 1 is een percentage.
WaardeGeef hier de waarde op, bijvoorbeeld 10
SoortGeef aan of het een actie of korting, gebruik 'Actie' of 'Korting'. (Een actie toont een van/voor prijs met de omschrijving. Een korting is een berekening op de prijs).
NederlandsGeef hier een omschrijving in het Nederlands. Bij een actie is dit online zichtbaar. Bijvoorbeeld 'Last minute'.
DuitsGeef hier een omschrijving in het Duits. Bij een actie is dit online zichtbaar.
EngelsGeef hier een omschrijving in het Engels. Bij een actie is dit online zichtbaar.
Omschrijving4Indien er meerdere talen in de database staan, dan wordt Omschrijving4 daar voor gebruikt.
Omschrijving5Indien er meerdere talen in de database staan, dan wordt Omschrijving5 daar voor gebruikt.