Het is mogelijk om provisies te herberekenen in bestaande reserveringen.

Zowel de provisie van de eigenaren als de touroperator provisie wordt herberekend.

• Ga naar het tabblad 'Bestand'.
  • Klik op de knop [Provisies herberekenen]

Onderstaand selectievenster opent

NameVink aan welke accommodatiegroepen of accommodaties het betreft.
Status

Geef aan in welke reserveringen de wijzigingen moeten worden toegepast.

Geef selectie opMaak eventueel een selectie op aankomsten en/of vertrekken. Ook is het mogelijk om een range te selecteren op basis van reserveringsnummers.

Klik op [Ok] om toe te passen. Klik daarna op [Ja].

Voorbeeld reservering

De huidige touroperator provisie staat in de reservering op 5%.

Na toepassen van 'Herbereken in reservering' volgens het voorbeeld wordt de touroperator provisie aangepast in 10%.

Indien er ook wijzigingen zijn gedaan bij de eigenaren provisie, zullen deze ook herberkend worden.